top of page
  • Derya Dinç

Yeni bir maceraya hoş geldiniz!


Blog sayfama hoş geldiniz!


Bu blog sayfasında amacım size Türkiye şartlarında yayıncılık, editörlük ve yazarlık hakkında bilgi vermek ve yardımcı olmaktır. Yazarlar için motivasyon, yeni yazarların sık yaptığı hatalar ve karşılaştıkları sorunlar, kitabınızı yayınlatma seçenekleriniz, editörlüğün tanımı ve bir editörün eserinize sağlayabileceği katkılar ve yazar koçluğu hakkında yazılarımı burada bulabilirsiniz.


Bu yazıları okurken her yazarın yaratıcılık sürecinin farklı olduğunu unutmayın. Her ne kadar yaratıcı yazarlık konusunda içerik sunan pek çok kitap ve kurs yazım eylemini tek düze bir hale getirmeye çalışsa da her yazarın yaşadığı süreç, yazım stili, karşılaştığı sorunlar ve yaptığı hatalar tamamen o yazarın kendisine özgü bir süreç meydana getirir. Tıpkı piyasada yer alan içeriklerin büyük bir kısmında olduğu gibi bu blog da birlikte çalıştığım yazarlarda ve eserlerde sık karşılaştığım sorunları ele alır. Ancak yazarlığın ve yazmanın tamamen kişisel bir süreç olduğunu unutmayın.


Bu blog kapsamında sunduğum içeriklerden yararlanmanızı dilerim. Yazılar hakkında herhangi bir sorunuz olursa her zaman bana ulaşabilirsiniz.


Bol ilhamlı günler dilerim,

Derya Dinç



34 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page